NGObrowser – căutări pentru o lume mai bună

Cu toții știm ce este un motor de căutare online. Cu siguranță și tu foloseşti unul atunci când cauţi pe internet anumite informații. Ceea ce nu știu mulți este că aceste motoare de căutare generează venituri din reclamele pe care le afișează utilizatorilor.

Imaginează-ţi acum că aceste motoare de căutare ar dona acești bani ONG-urilor alese de tine. Nu este aceasta o idee minunată? Ca banii generați din căutările tale online să fie donați cauzelor și proiectelor de care îţi pasă.

Ei bine, exact acest lucru face NGObrowser. Acest motor de căutare converteşte veniturile obținute în donații către cauzele alese. Tot ce trebuie să faci este să instalezi o extensie în browserul tău și să continui să îl foloseşti ca și până acum.

Donațiile strânse cu ajutorul NGObrowser acoperă cheltuielile de întreţinere ale adăposturilor ROLDA şi sunt folosite atunci și acolo unde este cea mai mare nevoie. Fie că este vorba de operațiuni urgente de salvare, reabilitare sau pur și simplu de achitarea utilităților și costurilor adăposturilor, ajutorul tău generat de căutările online ne va permite să ne continuăm misiunea.

Dacă doreşti să susții în mod gratuit ROLDA și proiectele sale nu ezita să îţi instalezi extensia. Pentru ca aceasta să funcționeze cât mai bine, recomandăm folosirea browserelor Chrome sau Mozilla Firefox.

Pentru instalare urmează următorii pași:

1. Intră pe linkul extensiei aici

2. Adaugă extensia browserului tău apăsând pe butonul albastru

3. O să fii redirecționat către pagina magazinului browserului tău. Aici trebuie să apeşi pe butonul Adaugă sau Add

4. Apasă pe Add Extension

5. Felicitări! Acum susții proiectele ROLDA în mod gratuit, doar prin navigatul pe internet.

Dacă ai orice nelămurire cu privire la instalarea extensiilor sau întrebări legate de acestea nu ezita să ne contactezi pe adresa de email  rolda@rolda.org sau pe WhatsApp la 0040748903612.

Mulțumim că eşti alături de noi!

NGOBrowser a fost creat în colaborare cu Microsoft Bing, fiind o tehnologie modernă care permite organizațiilor să strângă fonduri într-o manieră complet nouă și revoluționară. Acest lucru este posibil prin intermediul motorului tău de căutare și a extensiei de browser. Această extensie păstrează confidențialitatea și securitatea utilizatorilor ca principii esențiale în activitatea de căutare. Nu stochează date de utilizator permanent și nu creează profiluri de utilizator conectate. Utilizatorilor li se permite să-și șteargă istoricul căutărilor. Nu foloseşte instrumente de urmărire terță parte și nu vinde date către nici un agent de publicitate.