De ce să adopt la distanță?

Pentru că, în ciuda efortului nostru susținut, al angajaților adăpostului, al donatorilor recurenți, al persoanelor care adoptă și care se implică în toate campaniile, tot mai avem multe de făcut pentru aceste biete animale și chiar și un ajutor de la distanță este foarte binevenit.

Pentru că te revoltă zilnic condițiile groaznice în care trăiesc bietele animale pe străzi, în frig, fără mâncare și protecție.

Pentru că știi că implicarea civică salvează vieți și vrei să faci și tu ceva pentru cățeii din adăpost.

Pentru că, deși ți-ai dori, nu poți adopta un câine (nu ai spațiu, stai mult la serviciu/călătorești mult și nu te poți ocupa de el, ești alergic, nu ai mai avut un animal și nu știi cum te-ai descurca, nu ai acordul familiei sau al proprietarului locuinței etc.

Pentru că vrei să faci un bine pentru un animal care nu se poate descurca singur într-o lume a omului.

Pentru că e bine să ne facem fiecare partea pentru binele tuturor vietăților și, de fapt, nici nu aveai nevoie de toate aceste motive ca să ajuți pe cineva care are nevoie de tine.

Pe cine pot să adopt la distanţă?

În adăposturile noastre există căței care se plasează în afara programului de adopție:

Căței seniori cu șanse mici să fie adoptați.

Căței în reabilitare sau recuperare medicală.

Căței cu probleme de comportament (victimele unor cazuri severe de abuz sau traumatizați de oameni violenți) care nu îi recomandă pentru adopții.

Cât de importantă este pentru ROLDA adopţia la distanţă?

Atunci când adopți la distanță un câine aflat în adăposturile private ale Fundației ROLDA, ne ajuți să acoperim costurile cu întreținerea și intervențiile medicale urgente necesare pentru căței. Iată câteva dintre aceste costuri:

  • Hrană

  • Întreținerea adăpostului

  • Salariile îngrijitorilor

  • Tratamente periodice veterinare (vaccinuri, deparazitări)

  • Produse veterinare

  • Produse de dezinfectare

  • Facturile lunare la utilități

  • Transportul animalelor între adăpost și clinica veterinară, motorina și mentenanța mașinilor

Toate aceste costuri sunt acoperite exclusiv datorită generozității suporterilor noștri. Atunci când alegi să sponsorizezi lunar unul dintre pachetele „simbolice”, ne ajuți să avem un venit lunar stabil pentru a menține adăposturile funcționale.

Procedura de adopție la distanță

1. Alege câinele. Vizitează acest website unde poți găsi o parte din cățeii aflați în acest moment în adăposturile ROLDA.

2. Alege pachetul de sponsorizare potrivit bugetului tău

Pachetul
Supliment Hrană

Pachetul supliment hrană ajută #cainiiROLDA care au nevoie de hrană specială: dietă boli renate, boli hepatice, digestive, alergii.

Pachetul
Prevenție Medicală

Pachetul prevenţie medicală cuprinde tratamente pentru prevenirea paraziţilor interni şi externi, precum şi vaccinarea.

Pachetul
pentru Câini Seniori

pack-caini-seniori

Pachetul pentru câini seniori ajută căţii mai greu de adoptat din cauza vârstei să ducă o viaţă liniştită în adăpostul nostru.

Pachetul
Urgență Medicală

Pachetul de urgenţe medicale asigură fondul pentru tratamente de urgenţă, operaţii complicate, îngrijire post operatorie costisitoare.

Altă
Donație

Alege o sumă potrivită pentru bugetul tău şi ajută #cainiiROLDA să rămână sănătoşi şi bine îngrijiţi în adăpostul nostru.

Atenție!

Donația ta se repetă lunar.
Banii donați ajung într-un fond comun, iar noi prioritizăm folosirea lor în funcție de nevoile reale și imediate ale cățeilor.

3. Selectează pachetul; suma apare în pop-up-ul „Donează”

4. Nu uita să menționezi numele câinelui sponsorizat

5. Urmează paşii pentru a finaliza donaţia
*Notă: Poți opri oricând donația ta lunară contactând echipa noastră la email contact@rolda.org
WhatsApp: 0040751052612

Beneficii atunci când adopți la distanță

Nu trebuie să cureți murdăria câinelui.

Nu cheltui pe hrană, dresaj, servicii veterinare periodice, sau în urma unor situații neprevăzute.

Nu trebuie să speli câinele sau să îl perii zilnic.

Nu ai responsabilitatea unei vieți care depinde de implicarea ta, zi de zi.

Persoanele care fac donații mai mari de 100 RON sau care donează constant timp de 6 luni, devin automat membri în Clubul de Prieteni ROLDA. Membrii acestui club se bucură de recunoaștere în baza unui certificat de apreciere virtual ce conține numele cățelului sponsorizat și al sponsorului acestuia. Cei care furnizează adresa poștală vor primi acest certificat înrămat, împreună cu un obiect surpriză din partea noastră și a cățeilor. Vor mai primi un discount de 20% in shop.rolda.org, iar persoanele care sponsorizează 2 sau mai mulți căței timp de minim 1 an, vor primi o gentuță de shopping din fetru, 100% unicat, personalizată cu multă măiestrie de talentata noastră colegă, Simona.

Dar…
SALVEZI O VIAŢĂ!

De ce e bine să adopți chiar și de la distanță?

Animalele fără stăpân sunt o problemă. Și deși puțini își asumă rezolvarea ei, este problema tuturor. Dar mai mult decât atât, este o dramă pentru animalele care nu au pe nimeni care să le îngrijească și care, oricât ar încerca, nu se pot descurca singure.

Fii tu printre cei care contribuie activ la rezolvarea problemei și la îmbunătățirea vieții cățeilor. Asta chiar dacă „nu-i iei pe toți acasă”. Asigură-le o altă casă!

Iar dacă nu poți să contribui lunar cu bani, poți trimite prin curier sau aduce personal un sac (sau mai mulți) de hrană. Trebuie să știi că în adăposturile ROLDA, hrănirea câinilor se face la ore fixe. Hrana adusă în afara acestor ore este depozitată și folosită în ziua următoare. Pentru siguranța ta nu poți hrăni câinii, dar poți asista de la distanță.