De ce să “adopt la distanță”?

Dacă indiferența celor din jur te revoltă

Dacă nu poți adopta și aduce în casa ta atât de mulți câini câți ai dori

Dacă nu poți adopta efectiv un câine (lipsă spațiu, lipsă timp, nu vrei în casă blană și miros, nu te lasă familia sau proprietarul casei, etc)

Din motive medicale (dacă ești alergic)

Pentru că știi că implicarea civică salvează vieți

Dacă vrei să faci bine pentru un câine care nu are pe nimeni să îl răsfețe, să îi cumpere o jucărie, să îl ajute

Dacă vrei să ajuți un câine din adăpost

Pentru că ești diferit și nu vrei motive să ajuți pe cineva care are nevoie de tine.

Dacă ai vrut mereu să construiești un adăpost, ori de câte ori ai văzut un câine în suferință, lovit de mașină, abandonat, bolnav

Adoptă la distanță: 40 RON/lună

Alege dintre acești căței cu un comportament care îi plasează, pe moment, în afara programului de adopție:

Azucar

Katy

Gaia

★ Atunci când adopți la distanță un câine aflat în adăposturile private ale Fundației ROLDA, ne ajuți să acoperim costurile cu cazarea, hrănirea câinilor deja aflați în adăpost.

★ Costuri precum transportul de la/către adăpost, clinica veterinară, produsele veterinare și de dezinfectare, tratamentele periodice veterinare (vaccinuri, deparazitări), motorina și mentenanța mașinilor de transport, salariile îngrijitorilor, facturile lunare la utilități, toate aceste costuri sunt acoperite exclusiv datorită generozității suporterilor noștri.

★ Donația ta lunară ne ajută să avem un venit lunar stabil pentru toate acestea.

Beneficii atunci când adopți la distanță

Nu trebuie să cureți murdăria câinelui, nu trebuie să speli câinele, sau să îl periezi zilnic, nu cheltui periodic pe hrană, dresaj, servicii veterinare periodice, sau în urma unor situații neprevăzute. Nu ai responsabilitatea unei vieți care depinde de implicarea ta, zi de zi.

Dacă nu dorești să contribuiți lunar cu bani, poți trimite prin curier sau aduce personal un sac (sau mai mulți) de hrană. Trebuie să știi că în adăposturile ROLDA, hrănirea câinilor se face la ore fixe. Hrana adusă în afara acestor ore este depozitată și folosită în ziua următoare. Pentru siguranța ta nu poți hrăni câinii, dar poți asista de la distanță.

Poți cumpăra și dona unui câine din zona rurală Smârdan/Galați o cușcă din material rezistent, ușor de curățat și dezinfectat, care îl va proteja în lunile de vară împotriva soarelui și în lunile ploioase și de iarnă împotriva frigului și înghețului. Putem merge împreună să livrăm cușca donată de tine sau o putem livra noi și trimite pozele.

Știi că datorită implicării tale, un cățel din adăpostul ROLDA este ingrjit bine și fericit.

Poți adopta la distanță un câine, sau chiar mai mulți câini …sau poți face mai mult de atât!

Cumpără o cușcă pentru un cățel de la sat!

Ne propunem să colectăm fonduri pentru a sponsoriza 400 căsuțe de câini, livrate cu prioritate familiilor din comuna Smârdan cu venituri modeste care au compasiune, respect și care fac eforturi să aibă grijă de prietenii necuvântători.

Contribuie și tu cu 50 RON lunar pentru sponsorizarea unei căsuțe pentru un câine de la țară!