Ajută #câiniiROLDA gratis!

Animalele iubesc fără să ceară nimic în schimb. În plus, în prezenţa animalelor suntem mai relaxaţi, mai siguri pe noi, socializăm mai uşor, suntem obligaţi să facem puţină mişcare (şi lista de beneficii continuă) Ajută-ne să îi iubim! Dăruieşte-ne un pic din timpul, experienţa şi pasiunea ta ca să le oferim dragostea şi îngrijrea de care au atâta nevoie.

Vino în echipa noastră ca Voluntar sau Ambasador şi vei avea parte de numeroase surprize, dar şi de o comunitate distractivă, generoasă şi creativă cu care poţi împărtăşi multe idei!

Detaliile programelor de Voluntar şi Ambasador sunt mai jos!
Mulţumim!

voluntar

Voluntar

Vrei şi ai timp să te dedici cauzei noastre? Dacă ai mai lucrat ca voluntar la alte organizaţii sau dacă vrei să câştigi experienţă în materie de: grafică, marketing, PR sau dacă ai talent la scris, trimite-ne un mesaj la contact@rolda.org!

Ambasador

Redirecţionează 3.5% din impozitul pe venit

Distribuie postările noastre pe care le poţi prelua direct din grupul Facebook dedicat ambasadorilor sau de pe pagina Facebook ROLDA Romania

Poartă obiecte personalizate cu logo-ul/denumirea Fundaţiei ROLDA

Discută cu prietenii tăi despre ceea ce facem

Caută firme care doresc să sponsorizeze adăpostul ROLDA

Caută donatori pentru proiectele noastre

Nu ai timp, dar vrei să contribui?
– foloseşte Lilo în căutările tale zilnice online

Cu Lilo generezi donaţii pentru câinii din adăpostul ROLDA din partea iniţiatorilor acestor platforme. Nu trebuie să faci nimic în plus, căutările tale obişnuite folosind aceste motoare de căutare vor genera donaţiile.

Ce primeşti atunci când alegi să devii Ambasador ROLDA:

10% discount la orice produs cumpărat din magazinul nostru online

O sacoşă de cumpărături din bumbac personalizată

Acces la un grup Facebook special creat pentru ambasadorii noştri unde poţi comunica cu alţi ambasadori, poţi schimba idei despre promovare şi fundraising. O dată pe lună, efectuăm o tragere la sorţi prin care alegem câştigătorul unei gentuţe din fetru pictate manual, personalizată cu poza animalului tău de companie

Ajută-ne să distribuim ceea ce facem la cât mai mulţi prieteni cărora le pasă de animale!

Orice sumă este binevenită, de la 1 EUR pe lună pe care iubitorii de animale îl pot dona aici până la donaţii online direct pe site-ul nostru sau contribuţii pentru un anumit proiect dintre cele listate pe Bursa Binelui unde 100% din ceea ce donezi ajunge la cauza pe care vrei să o susţii, fără a se percepe comisioane.

Donează ziua de naștere pentru #câiniiROLDA

Donează prin Facebook

Donează prin Galantom