Cainii din zonele rurale ale Romaniei sufera in tacere, acceptandu-si soarta decisa de oameni care i-au lasat sa se inmulteasca peste masura. Neingrijiti, flamanzi, cu lanturi grele atarnate de gat, expusi intemperiilor. Ai puterea sa le schimbi viitorul, astazi! Ofera-le putin confort, respect, demnitate, da-le o sansa sa traiasca mai bine.

Ţelul nostru este să oferim 400 căsuţe pentru câinii din zonele rurale sărace ale judeţului Galaţi.

Pentru ca stăpânii nu îşi pot permite să construiască adăposturi speciale pentru câinii lor, aceştia sunt expuşi anual conditiilor meteo extreme. Din acestă cauza mulţi câini nu reuşesc să ţină pasul cu schimbările drastice de temperatură şi au un sfârşit tragic.

O singură casă de căţei poate asigura supravieţuirea a doua animale în perioadele grele! Asta înseamnă 800 de căţei care nu vor mai suferi de pe urma caniculei insuportabile sau a gerului năprastic, mulţumită suportului vostru!

În plus, pentru o perioadă limitată de timp, prietenii noştrii de la ROLDA Suisse s-au oferit să adauge 100 RON oricărei donaţii efectuate.

O donaţie de 50 RON este echivalentă cu construitrea unui adăpost, dar orice sumă este binevenită şi va ajuta la salvarea unui căţel nevoiaş!

Primele căsuțe livrate în comunele Mihail Kogălniceanu și Cismele din jud. Galați.

Dincolo de cifre si rapoarte anuale, noi lucram cu OAMENI. Impreuna cu alti oameni cu suflet, facem diferenta dintre viata si moarte pentru prietenii nostri necuvantatori. Pentru a afla cum ne puteti ajuta

CLICK AICI