Dăruieşte o cuşcă unui câine

Câinii din zonele rurale ale României suferă în tăcere, acceptându-şi soarta decisă de oamenii care i-au lăsat să se înmulţească peste măsură. Neîngrijiţi, flămânzi, cu lanţuri grele atârnate de gât, expuşi intemperiilor. Ai puterea să le schimbi viitorul, astăzi! Oferă-le puţin confort, respect, demnitate, dă-le o şansă să trăiască mai bine.

Poți cumpăra și dona unui câine din zona rurală Smârdan/Galați o cușcă din material rezistent, ușor de curățat și dezinfectat, care îl va proteja în lunile de vară împotriva soarelui și în lunile ploioase și de iarnă împotriva frigului și înghețului. Putem merge împreună să livrăm cușca donată de tine sau o putem livra noi și trimite pozele.

Ne propunem să colectăm fonduri pentru a sponsoriza 400 căsuțe de câini, livrate cu prioritate familiilor din comuna Smârdan cu venituri modeste care au compasiune, respect și care fac eforturi să aibă grijă de prietenii necuvântători.

Pentru că stăpânii nu îşi pot permite să construiască adăposturi speciale pentru câinii lor, aceştia sunt expuşi anual conditiilor meteo extreme. Din acestă cauza, mulţi câini nu reuşesc să ţină pasul cu schimbările drastice de temperatură şi au un sfârşit tragic.

O singură casă de căţei poate asigura supravieţuirea a două animale în perioadele grele! Asta înseamnă 800 de căţei care nu vor mai suferi de pe urma caniculei insuportabile sau a gerului năprastic, mulţumită suportului vostru!

Donează şi tu 50 RON lunar pentru sponsorizarea unei căsuțe pentru un câine de la țară!

Căsuță este izolată termic, din material ușor de dezinfectat, destul de spațioasă pentru doi câini de talie medie. Ajută-ne să îi protejăm împotriva temperaturilor extreme donând 50 RON.

Nu ştii cum să îţi protejezi câinele pe timpul iernii? Vrei să afli câteva sfaturi utile?

Vrei să ajuţi un câine fără adăpost? Află cum să construieşti o căsuţă pentru un câine.

Primele căsuțe livrate în comunele Mihail Kogălniceanu și Cismele din jud. Galați.

Dincolo de cifre şi rapoarte anuale, noi lucrăm cu OAMENI. Împreună cu alţi oameni cu suflet, facem diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru prietenii noştri necuvântători. Pentru a afla cum ne poţi ajuta

Căsuţe livrate în 2020