Centrul PawzUp

Centrul PawzUp este gândit să funcţioneze atât ca un adăpost pentru animale abandonate (câini, pisici, măgari, alte animale de fermă), cât şi să ofere servicii veterinare de calitate pentru fiecare animal în suferinţă.

Eşti sătul de imagini cu adăposturi mizerabile şi prost administrate?

Ţi-ai dori să adopţi un căţel salvat de pe stradă, dar ai prefera să îl alegi personal, dintr-un loc curat, modern şi consultându-te cu o echipă responsabilă despre preferinţele şi opţiunile tale?

Ţi-ai dori să petreci timp în compania animăluţelor în adăposturi, dar să ai siguranţa că nu te vei îmbolnăvi sau nu vei “lua acasă” boli transmisibile animalelor tale de companie?

Ţi-ai dori să ajuţi animalele rănite sau în nevoie urgentă de tratamente veterinare care nu au accesul la o clinică veterinară echipată corespunzător diagnosticării corecte?

Motive să donezi

Donezi pentru că vrei să ajuţi animalele rănite sau în nevoie urgentă de tratament veterinar.

Donezi pentru că vrei să adopţi un câine dintr-un loc de încredere, unde poţi beneficia de consultanţă din partea unei echipe responsabile.

Donezi pentru că vrei ca noua generaţie de iubitori de animale să primească o educaţie corespunzătoare şi să cunoască responsabilităţile pe care le implică deţinerea unui animal de companie.

Donezi pentru că eşti sătul de lipsa adăposturilor sau de starea deplorabilă a celor existente.

Donezi pentru că vrei să îţi petreci timpul în compania animalelor într-un spaţiu modern, curat, având siguranţa că nu te vei îmbolnăvi şi că nu vei lua acasă boli transmisibile.

Donaţia ta ajută atât animalele străzii oferindu-le o nouă şansă la viaţă. Animale care sunt gata la rândul lor să aducă o rază de speranţă seniorilor care au nevoie de companie, să ofere activităţi sociale plăcute pentru întregi familii sau să ajute în educarea generaţiilor viitoare.
Donează acum fără comision