Reprezinţi o companie?

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul animalelor cu nevoi medicale speciale din adapost, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

CSR: Legislația românească permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar în activități de responsabilitate socială.

Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul Fiscal, modificată prin OUG nr. 102/2013 (art. 21, alin. 4, lit. p) si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos

Directioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale!

Descarcă Contractul de sponsorizare de aici:

Astfel, pentru a direcționa 20% din impozitul pe profit, trebuie să urmezi 3 pași simpli:

Pasul 1

a) Descarcă contractul de sponsorizare
b) Îl completezi cu datele firmei și-l trimiți pe adresa de email rolda@rolda.org!
c) Noi îl imprimăm în 2 exemplare, îl semnăm şi îl expediem prin poştă la adresa indicată.

Pasul 2

Înregistează sponsorizarea în contabilitate și efectuează plata prin transfer bancar sau online.

Pasul 3

Calculează impozitul și scade valoarea sponsorizării din suma datorată ca impozit trimestrial, regularizarea făcandu-se la sfârșitul anului.

Îţi recomandăm să te consulți cu contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecărui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie.

Pentru a putea beneficia de sponsorizări, organizațiile nonguvernamentale trebuie să fie înscrise în Registrul entităților/unităților de cult.

Fundația ROLDA (CUI 18416340) este înscrisă în Registrul entităţilor/unităţilor de cult (ANAF) începând cu data de 22.04.2019.
Vezi aici Decizia privind aprobarea cererii de inscriere.

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să ne ajuți, propune companiei pentru care lucrezi să se alăture cauzei noastre. Putem organiza împreună proiecte sociale care se adresează animalelor fără stăpân sau comunității iubitorilor de animale.

Promovează 3.5% în rândul angajaţilor

Putem ajuta companiile cu mulţi angajaţi prin distribuirea de postere format A4 prin care să ofere informaţii angajaţilor despre redirecţionarea de 3.5% către Fundaţia ROLDA!

Organizează o campanie sau un eveniment

Există nenumărate căi prin care poți fi alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră.

Donează produse

Poţi sprijini ROLDA prin donarea de produse consumabile de curăţenie, pături, prosoape, hrană uscată sau conserve, materiale de construcţie pentru reparaţii padocuri, etc.

Campanie CRM

Poți dona o parte din încasările pe care le realizezi într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea Fundaţiei ROLDA (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs înscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul animalelor din adăposturile ROLDA generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei sociale a animalelor fără stăpan, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.