Reprezint o companie

Fii susținătorul nostru! Directioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale!

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să ne ajuți, propune companiei pentru care lucrezi să se alăture cauzei noastre. Putem organiza împreună proiecte sociale care se adresează animalelor fără stăpân sau comunității iubitorilor de animale.

CSR: Legislația românească permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar în activități de responsabilitate socială.

Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul Fiscal, modificată prin OUG nr. 102/2013 (art. 21, alin. 4, lit. p) si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos

Astfel, pentru a direcționa 20% din impozitul pe profit, trebuie urmați 3 pași simpli

PASUL 1

Descărcați și completați contractul de sponsorizare, întocmit conform legii, între beneficiar –– Fundația ROLDA și sponsorul – persoana juridică.

PASUL 2

Înregistrați sponsorizarea în contabilitate și efectuați plata prin transfer bancar sau online

PASUL 3

Calculați impozitului și scădeți valoarea sponsorizării din suma datorată ca impozit trimestrial, regularizarea făcandu-se la sfârșitul anului.

Vă recomandăm să vă consultați contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecărui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie.

Pentru a putea beneficia de sponsorizări, organizațiile nonguvernamentale trebuie să fie înscrise în Registrul entităților/unităților de cult.

Fundația ROLDA (CUI 18416340) este înscrisă în Registrul entităţilor/unităţilor de cult (ANAF) începând cu data de 22.04.2019.
Vezi aici Decizia privind aprobarea cererii de inscriere.