ÎNAINTE – DUPĂ

Să salvezi un câine nu este o treabă ușoară, așa cum se pare. De îndată ce misiunea de salvare se termină, câinele devine membru al familiei adăposturilor noastre, o parte din munca noastră zilnică. Câinele salvat devine responsabilitatea noastră!

Reabilitarea unui cățel nu este deloc o muncă ușoară. Odată ce misiunea de salvare se încheie cu bine, cățelul devine un membru cu drepturi depline al adăpostului nostru și un nou element al eforturilor noastre zilnice. Bunăstarea lui devine responsabilitatea noastră!

Cea mai dificilă parte a muncii noastre este să ne asigurăm că îngrijim cățelul în mod responsabil. Mai ales atunci când lucram cu căței sensibili sau cu un trecut abuziv, chiar și cea mai mică greșeală poate anula tot progresul făcut.

Am căutat în arhiva noastră de fotografii câteva imagini care exemplifică perfect rodul muncii noastre-transformarea completă de la un cățel salvat de pe străzi la un membru al unei familii iubitoare.

Genul acesta de povești sunt ca mierea pentru sufletele celor care participă la operațiunile de salvare și recuperare. Ne umple inimile cu bucurie și ne motivează să ne ducem misiunea mai departe și să salvăm cât mai multe animale!

RAMBO

A fost găsit cu o lăbuță rănită și cu o infecție urâtă suficient de gravă încât să îl lase fără acea lăbuţă. Rambo este acum foarte sociabil și este pregătit să devină un animal de companie iubitor și loial.

PICIU

A fost abandonat de stăpânul său după ce a fost găsit agăţat într-un gard metalic care a săpat răni adânci în pernuţele sale ce l-au făcut să piardă o lăbuţă. În scurt timp după ce a ajuns în adăpostul nostru, a fost adoptat de către Michele, sponsorul nostru din Elveția

SteFUN

A fost operat de tumora

PUFULET

A avut un accident de maşină cu un impact puternic în urma căruia s-a ales cu câteva coaste rupte, răni în zona capului și leziuni serioase în zona ochilor. Pufuleț a pierdut în acea zi 3 coaste, iar perioada de recuperare se anunță lungă și greoaie.

OSCAR

A fost găsit într-o parcare, şchiopătând şi aşteptând pe cineva să îl salveze. Din păcate, Oscar suferă de o deformare congenitală a piciorului, drept urmare, a fost nevoie ca piciorul să fie amputat.

ELLIE

O fetiţă mică şi adorabilă care a fost găsită rătăcind pe străzi cu o fractură de femur veche, netratată. Din păcate, din cauza problemelor medicale, piciorul său a trebuit să fie amputat.

SHAKIRA

O fetiță adorabilă care a fost găsită cu o rană veche la o lăbuță din față care din păcate a trebuit să fie amputată. Shakira este jucăușă, sociabilă și în căutarea unui cămin iubitor.

FRANKIE

Găsită cu răni adânci în zona capului. Pielea sa părea să fi suferit de pe urma unor arsuri care rămăseseră deschise. A fost nevoie de 2 luni de tratament intensiv pentru a se vindeca complet. La momentul actual, Frankie este parte din familia ROLDA și trăiește într-unul din adăposturile noastre unde se află în siguranță.

BAR

A fost găsit pe un șantier de construcții cu o rană deschisă severă la un picior. Rana părea să fie mai veche de o săptămână și îi punea viața în pericol. Din fericire, am reușit să îi salvăm lăbuța, Bar putându-se bucura de o viață lipsită de dureri.

HERA

Abandonată la marginea drumului și găsită acoperită cu gudron, Hera a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în ciuda vârstei sale fragede. Mulțumită oamenilor minunați care ne susțin, Hera se simte mult mai bine și e gata să înceapă o nouă viață în Finlanda.

ANDY

Cățeluș salvat din gunoaie. Era subnutrit, slăbit și suferea de râie. Unul din ochii săi, din păcate, nu a putut fi salvat.

CHASMINE

Găsită hoinărind prin gunoaie de unde a fost salvată împreună cu alți 3 cățeluși. Toți prezentau degerături. După o operație în care i-a fost extirpat ochiul bolnav, Chasmine a fost adoptată de o familie din Suedia.

NABI

Găsit cu o fractură severă și o infecție pe măsură, amputarea a fost singura soluție salvatoare. Nabi s-a adaptat cu brio vieții cu 3 lăbuțe alături de noua sa familie din Elveția.

HOMER

Un câine bătrân, plin de paraziți, lăsat în voia sorții. Când a fost găsit suferea după urma unei deshidratări severe. Homer și-a găsit un cămin iubitor în Elveția.

PUFI

Cățelușa avea o infecție severă la un ochi când a fost găsită. Din fericire, am ajuns la fix și am reușit să i-l salvăm. Pufi duce acum o viață fără griji la adăpostul ROLDA pentru animale mici.

LORI

Lori suferea de dureri îngrozitoare în zona șoldurilor și a cozii. Din cauza unei fracturi, nu se mai putea deplasa. La momentul actual Lori este complet recuperat și se află în adăpostul ROLDA.

LUCKY

Când a fost salvat, avea o tumore uriașă în zona burții care a trebuit să fie extripată urgent. La momentul actual acest băiat arătos duce o viață lipsită de griji în Elveția.

MARIA

Găsită într-un sat cu o rană gravă în zona gâtului care prezenta deja o infecție. După ce a fost tratată, această fetiță prietenoasă și ascultătoare și-a găsit un cămin iubitor în Elveția.

GONCO

Când a fost găsit, prezenta o fractură deschisă la un picior care din păcate nu a putut fi salvat. Gonco s-a recuperat bine după amputare și se află în siguranță într-un adăpost ROLDA.

LIZETTE

Abandonată pe străzi cu un ochi în stare gravă care a trebuit excizat. Acum duce o viață liniștită în Elveția.

BUFFY

Abandonată de către familia sa din cauza costurilor serviciilor veterinare. Buffy a fost tratată și adoptată de către Ludovic și Eveline. În Franța are parte de dragostea care i-a fost negată în România.

ARTEMIS

Abuzată și legată într-o pungă de plastic, Artemis a fost găsită la fix. S-a recuperat complet, inclusiv ochiul său cu probleme, iar acum trăiește într-unul din adăposturile noastre.

WHITE ANGEL

Salvată de pe străzi cu vederea afectată iremediabil, White Angel a topit multe inimi. A fost adoptată în Norvegia și rebotezată Zinga. Acum face parte dintr-o patrulă de căței antenati să găsească și să recupereze câinii pierduți în pădurile Norvegiene!

BUCK

Victimă a unui accident de mașină, Buck a fost găsit la marginea drumului țipând după ajutor și incapabil să se miște. Din fericire, doar un picior îi fusese afectat. Buck este acum complet recuperat și poate să alerge și să se joace ca orice alt cățel.

SUGAR

A fost găsit în mijlocul drumului cu un picior zdrobit. Lăbuța nu a putut fi salvată, însă Sugar se adaptează repede la mersul pe 3 picioare. Un adevărat luptător!

Donează 3.5% pentru o viață de câine!

Formular 3.5%

Dacă nu îl poți lua în casa ta, ajută-ne să facem noi asta!

Citește mai mult