Sterilizare câini şi pisici

Proiectul ROLDA de sterilizare a câinilor şi pisicilor vine în sprijinul comunităţilor sărace, în scopul controlului populaţiei de animale şi minimalizării ratei abandonului. Campaniile masive de sterilizare vor avea loc mai ales vara şi toamna, folosind fondurile strânse până în perioada respectivă, iar comunităţile participante vor fi alese de fundaţia ROLDA în funcţie de nevoi şi posibilităţi. În plus, finanțăm un număr fix de sterilizări pe lună în com. Smârdan.

Această campanie urmăreşte atât susţinerea comunităţilor sărace de iubitori de animale, cât şi ocrotirea şi îmbunătăţirea vieţii animalelor din zonele avizate. Sterilizarea înseamnă mai mult decât controlul populaţiei. În cazul masculilor, caracteristicile agresive de tip teritoriale dispar, iar în cazul femelelor se diminuează riscul dezvoltării cancerului mamar sau uterin.

Împreună oferim o şansă!

Pentru că, fără sprijinul iubitorilor de animale, planurile noastre nu sunt realizabile.
Dar, cu suportul vostru, putem aduce o schimbare atât în viaţa oamenilor cât şi a animalelor.

Proiectul de sterilizare ROLDA are ca scop ajutarea comunităţilor sărace în controlarea populaţiei de animale, scăzând astfel numărul animalelor abandonate. De asemenea se urmăreşte şi îmbunătăţirea calităţii vieţii animalelor prin sterilizare, diminuând riscul apariţiei anumitor boli şi calmând animalele cu predispoziţie spre agresivitate.

De Ce Donez?

Donezi dacă vrei să ajuţi atât comunităţile sărace, cât şi animalele acestora. O donaţie poate garanta că un animal va fi sterilizat, îmbunătăţind calitatea vieţii acestuia şi eradicând şansa ca puii acestuia să fie ulterior abandonaţi din cauza lipsei de resurse a proprietarului care abia îşi permite să îşi susţină familia.

Donaţia ta oferă o şansă la o viaţă mai bună, atât pentru animale, cât şi pentru proprietari.

Activități – Rezultate – Impact

Activitatea principală a acestui proiect are în vedere sterilizarea câinilor şi pisicilor din comunităţile sărace. Ca rezultat, proprietarii de animale care nu îşi puteau permite costurile operaţiei vor avea acces la servicii veterinare calitative.

Impacturile asupra comunităţii şi a animalelor sunt multiple:

Calitatea vieţii animalelor va fi îmbunătăţită

Proprietarii vor putea controla populaţia animalelor

Rata abandonării animalelor va scădea

Comunitatea va deveni mai curată şi mai sigură prin scăderea numărului de animale de pe străzi care pot fi purtători de boli transmisibile sau pot reprezenta un pericol prin manifestarea unui comportament agresiv.

Dincolo de cifre și rapoarte anuale, noi lucrăm cu OAMENII. Împreună cu alți oameni cu suflet, facem diferența dintre viață și moarte pentru prietenii noștri necuvântători. Pentru a afla cum ne poți ajuta