ROLDA în Caracal

Numele meu este Dana și locuiesc în Caracal, județul Olt. Salvez pisici de ani de zile și am considerat că primul pas în a opri abandonurile este sterilizarea. Am contactat Fundația ROLDA care m-a ajutat cu un număr destul de mare de castrări pentru pisicile din Caracal.

La momentul actual (Septembrie 2022) facem sterilizări în com. Constantinești, lângă Scornicești-Olt împreună cu medicul veterinar de acolo, sterilizări sponsorizate de ROLDA, deoarece o cunoștință mi-a semnalat faptul că sunt foarte multe familii în acea comună și satele din jur care nu au pisicile sterilizate și aruncă puii.

După ce vom reduce numărul pisicilor nesterilizate acolo, aș dori să continui să mai facem sterilizări în Caracal și, dacă este posibil, în fiecare din comunele și satele învecinate, deoarece de foarte multe ori cei de la țară vin și aruncă în oraș mame pisici cu puii lor, îi duc în păduri sau îi aruncă în râul Olt.

Personal, am acasă zeci de pisici salvate de pe stradă și ceea ce îmi doresc cel mai mult este să putem steriliza cât mai multe pisici pentru a opri odată aceste abandonuri.

Cu toate că avem legi și că Poliția Animalelor există în România, sunt oameni care continuă să abandoneze animale.

Pe primul loc din punctul meu de vedere este sterilizarea și continuarea programelor pe care le-am început și pe care aș dori să le extindem peste tot în toate comunele și satele învecinate Caracalului.
Mulțumesc ROLDA pentru tot ajutorul acordat!

Salvează animalele abandonate