Află care sunt modurile în care pot fi susținute proiectele noastre

Sunt persoană fizică

Dacă nu faci parte dintr-o companie, dar totuși dorești să ajuți, poți contribui la finanțarea proiectelor prin care noi oferim sprijin animalelor abandonate și fără stăpân, animalelor din comunitățile rurale, cu venituri modeste. Îți poți oferi ajutorul astfel:

A) Redirecționează 3,5% sau Donează

redirecționând 3,5% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit,

Descarcă declarația 230

donând online o sumă modică,

Donează

oferind o sumă de bani prin Debit Direct sau contract de donație.

Direct Debit

Denumirea entității nonprofit: FUNDAȚIA ROLDA

Codul de identificare fiscală al entității nonprofit: 184136340

Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit: RO14 BTRLRONC RT0P A671 1501

Dacă vrei să donezi anual, data limită este 25 mai și trebuie să urmezi pașii de mai jos:

PASUL 1

Descarcă formularul 230 – Venituri din pensie sau salariu
sau
Descarcă declarația unică – Venituri din activitati independente

PASUL 2

Completează declarația/formularul în 3 minute!

PASUL 3

Depune formularul completat direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” disponibil la adresa urmatoare - click pe linkul de inregistrare:

B) Fii voluntar

În cazul în care vrei să te implici și fizic, ai posibilitatea de a fi voluntar în cadrul proiectelor noastre: fie lucrând în adăposturile noastre sau fiind voluntar virtual , punând la dispoziția noastră cunoștințele sau domeniile în care excelezi.

C) Poțti deveni fundraiser

Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru salvarea animalelor fără stăpân? Scrie-ne la rolda@rolda.org.

D) Poți organiza un eveniment

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștepți să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la rolda@rolda.org.

Reprezint o companie

Fii susținătorul nostru! Directionează 20% din impozitul pe profit al companiei tale!

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să ne ajuți, propune companiei pentru care lucrezi să se alăture cauzei noastre. Putem organiza împreună proiecte sociale care se adresează animalelor fără stăpân sau comunității iubitorilor de animale.

CSR: Legislația românească permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar în activități de responsabilitate socială.

Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul Fiscal, modificată prin OUG nr. 102/2013 (art. 21, alin. 4, lit. p) si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos

Astfel, pentru a direcționa 20% din impozitul pe profit, trebuie urmați 3 pași simpli

PASUL 1

Descărcați și completați contractul de sponsorizare, întocmit conform legii, între beneficiar –– Fundația ROLDA și sponsorul – persoana juridică.

PASUL 2

Înregistrati sponsorizarea în contabilitate și efectuați plata prin transfer bancar sau online

PASUL 3

Calculați impozitul şi scădeți valoarea sponsorizării din suma datorată ca impozit trimestrial, regularizarea făcându-se la sfârşitul anului.

Vă recomandăm să vă consultați contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecărui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie.

Semnează un mandat de debitare directă

Această modalitate de susținere a activității noastre presupune donarea lunară a unei sume modice, confortabile pentru cel care donează, dar foarte importantă pentru noi.

Completând un formular de mandat de debitare directă, banca va debita suma stabilită de tine din cont, fără comision. Suma și perioada pentru care vrei să ne susții sunt alese de tine. În orice moment, poți întrerupe susținerea, fără formalități sau explicații, direct la bancă sau trimițându-ne un email.

În prezent, singura condiție este să ai un cont personal, deschis în lei la una dintre băncile:

1. BCR

2. BRD

3. UNICREDIT BANK

4. BANCA TRANSILVANIA

5. RAIFFEISEN BANK

6. ING

7. ALPHA BANK

8. INTESA SANPAOLO

9. BANK LEUMI

10. CEC BANK

11. CITIBANK

12. LIBRA INTERNET BANK

13. OTP BANK

14. PIRAEUS BANK

15. PORSCHE BANK

16. VENETO BANCA S.C.P.A. ITALIA MONTEBELLUNA

Transfer

bancar

Beneficiar: Fundaia ROLDA
CUI: 18416340
IBAN RON: RO14BTRLRONCRT0PA6711501
EUR: RO58BTRLEURCRT0PA6711501
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Bank name: Banca Transilvania