Sunt persoană fizică

Dacă nu faci parte dintr-o companie, dar totuși dorești să ajuți, poți contribui la finanțarea proiectelor prin care noi oferim sprijin animalelor abandonate și fără stăpân, animalelor din comunitățile rurale, cu venituri modeste. Îți poți oferi ajutorul astfel:

Redirecţionează până la 3.5% din impozitul pe venit

Doneaza online o sumă (chiar şi modică)

Donează prin Debit Direct

Donează ziua ta de naştere

Devino fundraiser!

Alergi? Înoți? cânți? Pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru salvarea animalelor fără stăpân? Scrie-ne la rolda@rolda.org!

Fii voluntar!

În cazul în care vrei să te implici și fizic, ai posibilitatea de a fi voluntar în cadrul proiectelor noastre: fie lucrând în adăposturile noastre sau fiind voluntar virtual, punând la dispoziția noastră cunoștințele sau domeniile în care excelezi.

Organizează un eveniment

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștepți să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la rolda@rolda.org!

Sunt persoană juridică

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să ne ajuți, propune companiei pentru care lucrezi să se alăture cauzei noastre. Putem organiza împreună proiecte sociale care se adresează animalelor fără stăpân sau comunității iubitorilor de animale.

Doneaza pana la 20% din impozitul pe profit

CSR: Legislația românească permite companiilor să se implice din punct de vedere financiar în activități de responsabilitate socială.

Potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul Fiscal, modificată prin OUG nr. 102/2013 (art. 21, alin. 4, lit. p) si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos.

Îţi recomandăm să îţi consulți contabilul pentru detalii suplimentare. Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecărui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie.

Denumirea entității nonprofit:
FUNDAȚIA ROLDA

Codul de identificare fiscală al entității nonprofit:
184136340

Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit:
RO14 BTRLRONC RT0P A671 1501