Lilo – căutări pentru o lume mai bună

Cu toții știm ce este un motor de căutare online. Cu siguranță și tu foloseşti unul atunci când cauţi pe internet anumite informații. Ceea ce nu știu mulți este că aceste motoare de căutare generează venituri din reclamele pe care le afișează utilizatorilor.

Imaginează-ţi acum că aceste motoare de căutare ar dona acești bani ONG-urilor alese de tine. Nu este aceasta o idee minunată? Ca banii generați din căutările tale online să fie donați cauzelor și proiectelor de care îţi pasă.

Ei bine, exact acest lucru face browserul Lilo. Acest motor de căutare converteşte veniturile obținute în donații către cauzele alese. Tot ce trebuie să faci este să instalezi o extensie în browserul tău și să continui să îl foloseşti ca și până acum.

Donațiile strânse cu ajutorul Lilo acoperă cheltuielile de întreţinere ale adăposturilor ROLDA şi sunt folosite atunci și acolo unde este cea mai mare nevoie. Fie că este vorba de operațiuni urgente de salvare, reabilitare sau pur și simplu de achitarea utilităților și costurilor adăposturilor, donațiile tale ne vor permite să ne continuăm misiunea.

Dacă doreşti să susții în mod gratuit ROLDA și proiectele sale nu ezita să îţi instalezi extensia. Pentru ca aceasta să funcționeze cât mai bine, recomandăm folosirea browserelor Chrome sau Mozilla Firefox.

Pentru instalare urmează următorii pași:

1. Intră pe linkul extensiei aici

2. Adaugă extensia browserului tău apăsând pe butonul albastru

3. O să fii redirecționat către pagina magazinului browserului tău. Aici trebuie să apeşi pe butonul Adaugă sau Add

4. Apasă pe Add Extension

5. Felicitări! Acum susții proiectele ROLDA în mod gratuit, doar prin navigatul pe internet.

Dacă ai orice nelămurire cu privire la instalarea extensiilor sau întrebări legate de acestea nu ezita să ne contactezi.

Mulțumim că eşti alături de noi!

Lilo este un motor de căutare franţuzesc care finanțează gratuit proiectele la alegere. Un lucru puțin cunoscut este acela că motoarele de căutare generează o mulțime de bani în fiecare an prin intermediul linkurilor sponsorizate și a anunțurilor din partea de sus a fiecărei pagini cu rezultatele căutării. Și cine generează acei bani? Tu!

În fiecare lună, 50% din banii generați de cercetarea pe internet sunt astfel redistribuiți către proiecte de solidaritate. Restul de 50% sunt utilizaţi pentru buna funcționare a Lilo.

Lilo donează banii proiectelor în fiecare lună în funcție de numărul de picături pe care le-ai alocat fiecărui proiect. Banii sunt donați prin transfer bancar la fiecare 100 de euro încasați.