Măgăruși ca Ben au nevoie de ajutorul nostru

0%
$ raised of $90000
0
$ Raised
0%
$90000 Goals

Măgăruși ca Ben au nevoie de ajutorul nostru

Datorită susținătorilor noștri, ROLDA îl ajută pe Ben din ziua în care l-a salvat, iar pentru acest lucru le suntem incredibil de recunoscători pentru compasiune și empatie.

Din păcate, sunt sute de alți măgari abuzați în satele din jurul orașului nostru și în toată România, care au nevoie de ajutor. La fel ca Ben, mulți dintre ei sunt bătuți, abuzați și suferă de probleme medicale lăsate netratate.

Din păcate, nu putem ajuta câți am dori deoarece nu avem un adăpost potrivit pentru măgari. Tot ce avem este o baracă metalică improvizată unde l-am adăpostit pe Ben. Cu toate acestea, avem spațiul necesar unei eventuale construcții care ar putea adăposti mulți măgăruși aflați la nevoie.

Pentru moment, ROLDA doar acordă ajutor medical pentru măgarii cu răni severe, ai căror stăpâni nu își permit să acopere costurile tratamentelor. Dar nu avem un loc unde să-i ducem în cazul în care am prelua noi animalele abuzate sau pe cale de a fi abandonate. Prin urmare, bietele animale rămân în continuare la dispoziția unor abuzatori nemiloși.

Este frustrant să știm că doar din lipsa banilor nu putem face mai multe pentru aceste biete suflete care nu au o voce să se opună nedreptății. Lipsa banilor este singurul lucru care ne împiedică să apărăm mai multe dintre aceste animale exploatate.

Unul dintre visurile noastre este să construim un adăpost unde să încapă maxim 50 de măgari, o construcție bine izolată termic, cu o zonă pentru tratament, un țarc parțial acoperit unde măgărușii să poată zburda în voie și o zonă pentru izolare, unde putem ține animalele care trebuie să stea separat din motive medicale.

50 de măgăruși salvați poate nu vi se pare mare lucru, comparativ cu numărul celor care trăiesc în comunitățile noastre, dar este un început. Am fost o schimbare atât de mare în viața lui Ben, și vrem să facem acest lucru pentru cât mai mulți măgari. Dar primul pas este să construim acest adăpost înainte de a ne putea concentra pe o eventuală extindere.

Adăpostul ROLDA pentru măgari va fi parte din centrul PawzUp.

Generozitatea ta ne ajută să aducem mai aproape visul de a construi o căsuță pentru măgărușii bătrâni și abuzați!

Etapele construcției

1. Documentele: măsurători topografice, transformarea a 270 de metri pătrați de teren agricol în teren construibil, alte autorizații (inclusiv de la DSV)
2. Turnarea fundației de ciment
3. Construirea adăpostului – o clădire izolată
4. Compartimentare (2 rânduri a câte 10 boxe)
5. Zona de izolare
6. Conectarea clădirii la apă, electricitate, instalarea sistemului de supraveghere, alarmele de foc și fum, sprinklere
7. Zona de hrănire
8. Spațiu exterior parțial acoperit pentru alergare/exerciții
8. Instalarea protecției pentru a feri animalele de soare/ploaie
9. Cumpărarea echipamentului de bază

Oportunități de sponsorizare

Ca persoană fizică sau juridică, ai șansa de a boteza o boxă pentru un măgăruș. Numele pe care îl alegi tu (poate fi inclusiv un nume important pentru tine, cum ar fi cel al unui alt animal de companie preferat), va fi gravat pe o placă de lemn și expus în loc vizibil pe întreaga perioadă în care adăpostul va fi operațional.
(Notă: Fiecare spațiu poate avea mai mulți sponsori.)

Dă numele unei boxe de măgăruș (20 boxe disponibile): 2000$
Dă numele întregului adăpost pentru măgari: 60000$

Aceasta este o ocazie rară pentru un sponsor foarte generos să acopere întregul proiect și să dea numele dorit adăpostului, fie numele companiei, al unui animal sau chiar al unei persoane dragi. Atunci când sponsorizezi adăpostul ROLDA pentru măgari, dai o șansă animalelor din comunitățile unde nu au altă speranță, unde sunt tratați oribil deși sunt puși să muncească din greu, zi și noapte. Iar după o viață de muncă până la epuizare, sunt abandonați propriei dureri și tratați în mod neglijent.

Transparența este importantă pentru ROLDA, la fel ca aprecierea noastra față de susținători. Donațiile individuale sunt listate în coloana din dreapta. Atunci când faci o donație direct pe această pagină, numele și suma donată vor apărea automat. Dacă trimiți un cec sau transferi bani cu mențiunea „pentru adăpostul pentru măgari”, vom adăuga noi donația ta manual. În cazul în care ai donat dar numele tău nu apare în lista donatorilor, te rugăm să ne contactezi printr-un email la contact@rolda.org

Cost construcție

70.000 USD

Cost adițional

(conectarea la utilități: curent electric, apă, zone exterioare)

20.000 USD

Cost estimat

90.000 USD