DIN IUBIRE PENTRU ANIMALE

Fii informat pentru a-i oferi catelului tau o viata mai sigura!

Echipa ROLDA este recunoascatoare tuturor celor care au ales sa-si demonstreze iubirea fata de animale prin donatii sau cadouri care sa le ofere o viata mai buna.

Fiti alaturi de echipa ROLDA! Impreuna putem reusi sa aducem bucurie in sufletele prietenilor nostri necuvantatori si sa le oferim iubirea de care au nevoie!

Haideti sa descoperim impreună cat de des ar trebui sa mergem cu catelul la veterinar sau care ar fi locul perfect pe care sa il vizitam impreuna cu el.

Multi posesori de animale doresc sa calatoreasca impreuna cu patrupedele lor pentru ca, experienta nu ar fi la fel fara membrul imblanit al familiei. Cateii sunt o companie placuta si nu vor refuza niciodata o plimbare intr-o locatie noua si interesanta.

Aflati aici care sunt cele 11 locatii

V-ati intrebat vreodata cat de des ar trebui sa va duceti cainele la veterinar? Este mult prea usor sa pierdeti sirul deparazitarilor sau al vaccinarilor anuale… Ce sa mai vorbim de toaletarea urechilor sau taierea gherutelor.

Aflati aici care sunt sugestiile noastre

Pentru majoritatea dintre noi, zilele calde si insorite ne motiveaza sa iesim din casa. Dar, aceste zile placute nu vin fara probleme; incalzirea asfaltului si cimentului poate cauza arsuri grave labuțelor animalelor de companie.

Aflati aici ce simptome are catelul pe canicula

Preventia este si va fi intotdeauna mai buna decat tratarea, indiferent daca vorbim despre sanatatea noastra sau a companionilor nostrii patrupezi. Insa in cazul animalelor de companie, poate fi putin dificil sa te gandesti dinainte si sa previi potentiale accidente sau evenimente neplacute.

Aflati aici ce trebuie sa contina trusa de prim-ajutor