DIN DRAGOSTE PENTRU ANIMALE

Fii informat pentru a-i oferi cățelului tău o viață mai sigură!

Echipa noastră este recunoascătoare tuturor celor care adoptă un câine din adăposturi, care sprijină activitatea organizațiilor precum ROLDA făcând o donație sau găsind alte modalități pentru a se implica direct. Indiferența oamenilor este cel mai mare dusman al animalelor, alege să nu rămâi indiferent!

Din respect pentru cei cărora le pasă de animale, echipa ROLDA a creat materiale online pe care le poți descărca cu un simplu click și trimite mai departe prietenilor tăi.
Ne gândim la tot felul de subiecte, încercând să abordăm teme cât mai interesante și variate. Dacă ai idei, sugestii pentru noi, contactează-ne la contact@rolda.org!

Împreună ajutăm oameni și animale să trăiască în armonie, informați, relaxați, înțelegându-și mai bine nevoile, comunicând mai bine.
Împreună, protejăm, aducem bucurie în sufletele prietenilor noștri necuvântători și le oferim ceea ce au nevoie!

Hai să descoperim împreună cât de des ar trebui să mergem cu cățelul la veterinar sau care ar fi locul perfect pe care să îl vizităm împreună cu el precum și multe altele.

Mulți posesori de animale doresc să călătorească împreună cu patrupedele lor pentru că, experiența nu ar fi la fel fără membrul îmblănit al familiei. Cățeii sunt o companie plăcută și nu vor refuza niciodată o plimbare într-o locație nouă și interesantă.

Află aici care sunt cele 11 locații

Te-ai întrebat vreodată cât de des ar trebui să îți duci câinele la veterinar? Este mult prea ușor să pierzi șirul deparazitărilor sau al vaccinărilor anuale… Ce să mai vorbim de toaletarea urechilor sau tăierea gheruțelor.

Află aici care sunt sugestiile noastre

Pentru majoritatea dintre noi, zilele calde și însorite ne motivează să ieșim din casă. Dar, aceste zile plăcute nu vin fără probleme; încălzirea asfaltului și cimentului poate cauza arsuri grave lăbuțelor animalelor de companie.

Află aici ce simptome are cățelul pe caniculă

Prevenția este și va fi întotdeauna mai bună decât tratarea, indiferent dacă vorbim despre sănătatea noastră sau a companionilor noștri patrupezi. Însă în cazul animalelor de companie, poate fi puțin dificil să te gândești dinainte și să previi potențiale accidente sau evenimente neplăcute.

Află aici ce trebuie să conțină trusa de prim-ajutor

Fiecare deținător de animale de companie trebuie să-i asigure acestuia atenția și îngrijirile necesare de care are nevoie: să-i asigure un loc liniștit de dormit, controale veterinare frecvente, să îl învețe câteva comenzi de bază, să fie vaccinat, asigurat și altele.

Află aici cum să fii responsabil pentru cățelul tău

Cel mai bun mod de a îţi proteja animalele de companie de efectele unui incendiu este să le incluzi în planul tău de familie. Acest lucru înseamnă ca animalele să aibă propriul kit de consumabile pentru situații de urgență, precum și să aranjezi în prealabil un loc sigur în care acestea pot sta, în cazul în care trebuie să părăseşti casa.

Află aici cum să te pregătești pentru câinele tău în caz de incendiu

Chiar și cu o planificare adecvată, urgențele sau problemele pot apărea într-o călătorie. Ai putea fi implicat într-un accident de mașină, animalul tău de companie s-ar putea îmbolnăvi, ai putea avea parte de întârzieri neprevăzute, vremea ar putea să se schimbe dramatic sau s-ar putea întâmpla o sută alte asemenea lucruri.

Află aici cum să fii pregătit să călătorești cu cățelul tău

De la incendii și inundații la furtuni violente și cutremure, cele mai rele scenarii se pot întâmpla și se întâmplă proprietarilor de câini din toată țara. La fel cum ar trebui să aveți un plan de urgență pentru oamenii din familia ta, trebuie să întocmeşti un astfel de plan și pentru patrupezi.

Află aici cum să îți protejezi animalul de companie în caz de urgență

Pentru multe persoane, câinele este ca un copil. Îi asigură hrană, afecțiune, un loc călduț în propria locuință, afecțiune, plimbări și jucării, afecțiune, servicii medicale și altele. Un scenariu în care acest animal ar ajunge singur și speriat în frig, pe stradă, fără mâncare și pradă animalelor mari și oamenilor violenți este de neimaginat.

Află aici cum să îţi găseşti câinele în caz ca l-ai pierdut