Donez câine

Există, din păcate, foarte multe situații în care proprietarii de animale de companie doresc să-și doneze câinele, fie către un adăpost, fie către o altă persoană. Pentru cei care au dificultăți financiare, sunt enervați de comportamentul câinelui lor, au alergii la animalele de companie sau pur și simplu se află în imposibilitatea de a-și mai păstra blănosul, Fundația ROLDA a creat un program de susținere pentru familiile din comunitățile modeste.

De asemenea, specialiștii în comportamentul canin te pot ajuta sa înțelegi mai bine nevoile câinelui tău și, prin anumite tehnici, să-l înveți regulile casei. Înainte de a te gândi la opțiunea de a dona câinele, intră aici și află cum poți primi ajutor pentru a-i oferi o viață mai bună prietenului tău patruped.

Donații pentru câini

Dacă dorești să efectuezi o donație pentru un câine și nu știi de unde să începi, Fundația ROLDA îți pune la dispoziție mai multe modalități prin care poți ajuta.

Donează 1 EURO lunar pe Teaming

Donează pentru un proiect listat pe Bursa Binelui

sau

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 și donezi 2 EURO/lună pentru hrana unui câine din adăpost.

Poți opri donația trimițând textul PRIETEN STOP la 8845.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Fii Ambasador ROLDA

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Sponsorizează cu până la 20% din impozitul pe profit

Donează zi naștere Facebook sau Galantom

Tom

Mascul | 8 ani 5 luni | 65 cm

Dida

Femelă | 5 ani 5 luni | 50 cm

Artemis

Femelă | 6 ani 5 luni | 70 cm

Felicia

Femelă | 9 ani 5 luni | 60 cm

De asemenea, poți adopta un câine la distanță, iar suma pe care o vei trimite pentru îngrijirea lui, va ajuta adăpostul să acopere costurile cu întreținerea și intervențiile medicale urgente necesare pentru căței. Atunci când alegi unul dintre pachetele simbolice pentru sponsorizare lunară, ne ajuți să avem un venit stabil pentru a menține adăposturile funcționale.

De ce să adopți la distanță?

Accesează pagina Fundației ROLDA și află care sunt modalitățile prin care poți ajuta adăpostul să ofere o nouă șansă la viață câinilor mai puțin norocoși. Vei găsi pe site informații despre cum poți contribui la finanțarea proiectelor prin care ROLDA oferă sprijin animalelor abandonate și fără stăpân, dar și animalelor din comunitățile rurale, cu venituri modeste.

Adopția unui câine donat la adăpost

În adăposturi se află câini cedați de către proprietarii care se află în imposibilitatea de a-și mai îngriji animalul de companie. Astfel, poți adopta animale de companie care au intrat în adăpost în urma unui proces de donații de câini. Avantajul, în acest caz, este că poți lua acasă un câine care este deja obișnuit cu viața de familie și cu regulile unei case. Un câine donat la adăpost se va acomoda mai ușor într-o nouă casă, spre deosebire de unul care și-a trăit viața pe străzi.

Accesează site-ul Fundației ROLDA și află care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a adopta un câine din adăpost. Vei găsi pe site procedura și contractul de adopție, precum și câteva criterii după care ar trebui să te ghidezi înainte de a decide să adopți un câine. Trebuie să fii pregătit să îți asumi responsabilitatea îngrijirii pe viață a unui suflet care va deveni membru al familiei tale.