Vine ziua ta!

Contribuie la salvarea câinilor fără adăpost și vei avea un motiv în plus să fii mândru de tine de ziua ta!

Vrei să ai o zi de naștere deosebită anul acesta? Sărbătoreşte-o făcând ceva deosebit pentru animalele care au nevoie de tine!

Este foarte uşor – și cea mai bună parte este că tot ce ai nevoie este disponibil prin contul tău de Facebook.

Poți îndemna prietenii care vor să îți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele pe care îți dorești să le susții, de exemplu ROLDA. Principiul este simplu și vechi de când lumea…

„Dar din dar se face Rai” 🙂

Cum să începi?

Creează pagina ta pentru strângerea de fonduri pe Facebook aici.

Asigură-te că este setată pentru ziua ta de naştere.

Setează pagina: stabileşte un obiectiv

Este dovedit faptul că motivează oamenii să participe. Adaugă un zero la orice vârstă împlineşti anul acesta. De exemplu, sărbătoreşti 30 de ani? Setează obiectivul pentru 300 $ / EUR / GBP. Aminteşte-ţi că, indiferent cât de mult reuşeşti să strângi, fiecare cent pe care îl aduni va face o diferență pentru animale.

Fii creativ

Personalizeză pagina ta de donaţii. Alege o fotografie potrivită şi scrie un mesaj despre motivul pentru care vrei să creezi acestă strângere de fonduri pentru a ajuta animalele.

Distribuie, Distribuie, Distribuie

Distribuie pagina de donaţii prietenilor tăi de pe Facebook înainte şi chiar, şi de ziua ta de naştere, pentru a le spune care este cadoul pe care ţi-l doreşti anul acesta.

Sărbătoreşte

Nu uita să te bucuri de această zi şi nu uita să le mulţumeşti tuturor pentru urări şi pentru ajutorul oferit sa schimbam impreuna viitorul animalelor care nu au pe nimeni altcineva.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Îţi mulțumim în numele #câinilorROLDA și a echipei ROLDA!