Hey! Îți mulțumim pentru donație… iată ce ai făcut cu banii tăi!

Fiecare donație este importantă pentru cei care o primesc, dar este importantă și pentru persoana care o oferă. Vrem să știm că banii noștri ajung la cauza noastră de suflet și să ne asigurăm că problema este rezolvată ca urmare a contribuției noastre. Vrem să știm că implicarea noastră contează și că facem un bine.

Uite cât de multe facem cu banii obținuți din donații.
Și suntem foarte recunoscători pentru asta!

Să-ți spunem povestea lui Tobiță. La fel ca mulți alți pui nedoriți, Tobiță a fost abandonat. Nu știm de către cine, nu știm când, nu știm dacă au fost și alți pui dar el a fost singurul care a supraviețuit.

A fost găsit așa cum te-ai aștepta. Tremurând de frig, cu burta lipită de spate de foame, plin de căpușe și purici care se hrăneau din carnea și așa puțină de pe oasele fragile. Mai mult, avea atât de multe căpușe că stăteau una lângă alta pe interiorul urechilor. Starea acestui animal era deplorabilă. Atât de deplorabilă încât apelul pe care l-am primit pentru a-l „salva” a fost pentru a-l EUTANASIA.

Pentru oricine nu este obișnuit cu această atitudine specifică semenilor noștri, care împart moarte în stânga și în dreapta și îi spun „dovadă de milă și umanitate”, poate ar fi șocant. Pentru noi este ceva la ordinea zilei. Norocul lui Tobiță face ca cei pe care persoana respectivă i-a sunat am fost noi. Și asta pentru ca am beneficiat de o donație de la tine și de la alții ca tine.

Am trimis o mașină după Tobiță (cheltuieli: angajat + benzină + mentenanță mașină).

Colegul nostru a făcut o primă evaluare a lui Tobiță la fața locului pentru a vedea dacă este de adus la adăpost sau are vreo urgență medicală. Decizia lui a fost de a-i da rapid ceva de mâncare și a-l duce direct la veterinar pentru a-l ajuta cu acea oribilă colonie de căpușe (cheltuieli: mâncare + benzină + costuri intervenții veterinare considerabile + tratament de deparazitare internă și externă + alte tratamente).

Odată terminată vizita la veterinar, Tobiță a fost adus înapoi la adăpost unde a primit mâncare, apă, un culcuș într-un adăpost, ferit de frig și alături de animale de aceeași mărime ca el și care nu reprezintă un risc. (cheltuieli: benzină + mâncare +costuri de întreținere adăpost + cheltuieli de personal).

În următoarele 5 luni, Tobiță s-a recuperat foarte frumos. Departe de oricine ar fi acum gândul eutanasierii.

A fost văzut de curând de un veterinar, mănâncă bine, este sociabil, se joacă frumos cu ceilalți căței și se gudură pe lângă angajații adăpostului nostru. (cheltuieli: întreținere adăpost + mâncare + cheltuieli de personal + vizita veterinară).

Atunci când Tobiță a fost destul de frumușel pentru a „face impresie bună” la poză, i-am făcut o ședință foto de invidiat, care a atras atenția unui cuplu tânăr din Anglia care este dispus să îi ofere o casă plină de iubire. Tot ei i-au dat numele de Tobiță, îl așteaptă cu drag, i-au pregătit un culcuș moale și mov, i-au cumpărat un ursuleț și vreo 7 jucării de ros, multă, multă mâncare pentru căței(cheltuieli: grija și dragostea noastră pentru Tobiță, timpul petrecut prezentându-i povestea și alegând cea mai bună familie pentru el, timpul petrecut pregătirii adopției în Suedia, timpul – toate acestea sunt asigurate de noi, gratis, din suflet.).

Încă te mai întrebi ce se face cu banii donați de tine?
Lista este impresionantă, nu-i așa?

Acum înmulțește-o cu 700 (numărul cățeilor din adăpostul nostru). Mai exact 691 pentru că 9 căței tocmai au plecat cu un nou transport în Anglia. Cu banii tăi noi păcălim moartea și dăm o șansă unui animal care nu ar fi reușit vreodată să supraviețuiască altfel. Cu banii tăi noi oferim adevărata dovadă de milă și umanitate.

Cu banii tăi noi facem ceea ce ai vrea să poți face chiar tu în fiecare zi, dar ești la serviciu sau trebuie să ai grijă de ai tăi. Și e ok, pentru că nici noi nu putem să facem la fel de bine ceea ce faci tu la serviciul tău. Noi ne continuăm treaba și tu poți continua donațiile.

Pentru donații recurente timp de 6 luni sau o donație de 100 de lei o dată, te primim cu brațele deschise în Clubul Prieteni ROLDA și vei afla cât de multe poți să faci cu mai mult sau cu mai puțin. Cum poți. Important e să vrei!