Protestăm

Protestăm împotriva abuzurilor: Campanii împotriva condiţiilor din adăposturile publice sau cazul cățelușei cu pui abuzată în Tulcea, caz reclamat atât la Poliția Tulcea, cât și la ANSVSA Tulcea sunt doar câteva exemple recente.

Prevenim

Prevenim abuzurile și neglijența prin campanii de informare cu privire la îngrijirea corectă a animalelor de companie. (podcasturi, cărți de colorat distribuite în școli, ghid gratuit ușor de accesat online, campania Vorbește pe limba lui Toto).

Sterilizăm

Reducem numărul de pui născuți nedoriți prin programe de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din comunitățile cu venituri limitate.

Ajutăm

Oferim căsuțe rezistente la intemperii, ușor de curățat și dezinfectat pentru câinii din comunitățile rurale (prioritate au familiile cu venituri foarte modeste, familiile sunt alese de reprezentanții ROLDA care trăiesc sau au legături directe cu comunitățile respective).

Asigurăm

Alocăm fonduri pentru animalele nimănui din alte orașe din România și de la începutul războiului, din Ucraina.
Plătim sterilizări în Caracal, susținem cu sponsorizări lunare asociații din Solca și Focșani, continuăm colaborarea pentru pisicuțele din Tulcea.