Campanie de vaccinare a câinilor din adăpostul ROLDA

Conform schemei de vaccinare (diferită la adulți și pui), orice câine nou primit în adăpost trebuie vaccinat și monitorizat în carantină minimum 21 zile. Vaccinarea este o metodă simplă și eficientă să ne protejăm prietenii blănoși împotriva unor boli extrem de contagioase.

Pentru câinii de pe stradă salvați în adăpost, vaccinarea înseamnă mai mult decât un scut protector care îi ajută să trăiască o viață lipsită de suferință. Pentru un câine din adăpost, vaccinul este o piesă împortantă din puzzle-ul care trebuie completat conform legilor în vigoare pentru a fi adoptat.

Vaccinarea anuală a tuturor câinilor din adăpost este o condiție esențială cerută de Direcția Sanitar Veterinară pentru a păstra unitatea înregistrată în TRACES, programul conceput la nivel european pentru monitorizarea transporturilor de animale între țări.

Împreună, putem colecta fondurile necesare vaccinării anuale a câinilor din adăpost!

Vaccinarea pare o simplă injecție, însă fără ea, între 7 din 10 pui se sting măcinați de diferite boli contagioase. Ce facem cu acele animale la care vaccinul a ajuns prea târziu?

În cazul cățelușilor bolnavi de parvo, există un aparat medical care ajută la tratament, crescând șansele de vindecare, însă fără a crește și costurile tratamentului. Mai multe detalii găsiți aici, proiect susținut de Bursa Binelui unde puteți dona fără comision.

Donează
1 Euro prin Teaming

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

Devino
Ambassador ROLDA

Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.