Dăruieşte o cuşcă unui câine

0%
$ raised of $54000
0
$ Raised
0%
$54000 Goals

Dăruieşte o cuşcă unui câine

Ajută-ne să îi protejăm împotriva temperaturilor extreme.

Câinii din zonele rurale ale României suferă în tăcere, acceptându-şi soarta decisă de oamenii care i-au lăsat să se înmulţească peste măsură. Neîngrijiţi, flămânzi, cu lanţuri grele atârnate de gât, expuşi intemperiilor. Ai puterea să le schimbi viitorul, astăzi! Oferă-le puţin confort, respect, demnitate, dă-le o şansă să trăiască mai bine.

Poți cumpăra și dona unui câine din zona rurală Smârdan/Galați o cușcă din material rezistent, ușor de curățat și dezinfectat, care îl va proteja în lunile de vară împotriva soarelui și în lunile ploioase și de iarnă împotriva frigului și înghețului. Putem merge împreună să livrăm cușca donată de tine sau o putem livra noi și trimite pozele.

Ne propunem să colectăm fonduri pentru a sponsoriza 400 căsuțe de câini, livrate cu prioritate familiilor din comuna Smârdan cu venituri modeste care au compasiune, respect și care fac eforturi să aibă grijă de prietenii necuvântători.

Pentru că stăpânii nu îşi pot permite să construiască adăposturi speciale pentru câinii lor, aceştia sunt expuşi anual conditiilor meteo extreme. Din acestă cauza, mulţi câini nu reuşesc să ţină pasul cu schimbările drastice de temperatură şi au un sfârşit tragic.

Căsuță este izolată termic, din material ușor de dezinfectat, destul de spațioasă pentru doi câini de talie medie.

Primele căsuțe livrate în comunele Mihail Kogălniceanu și Cismele din jud. Galați.

Căsuţe livrate în 2020

Dincolo de cifre şi rapoarte anuale, noi lucrăm cu OAMENI. Împreună cu alţi oameni cu suflet, facem diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru prietenii noştri necuvântători.

Nu ştii cum să îţi protejezi câinele pe timpul iernii? Află aici câteva sfaturi utile?
Vrei să ajuţi un câine fără adăpost? Află aici cum să construieşti o căsuţă pentru un câine.

Transparența este importantă pentru ROLDA, la fel cum este și modul în care ne arătăm recunoștința față de susținătorii noștri.

Donațiile individuale apar în coloana din partea dreaptă. Atunci când faci o donație direct pe pagină, numele tău și suma vor apărea în mod automat. Dacă trimiți un cec sau transferi o donație cu titlul „dăruiește o cușcă pentru un câine”, vom adăuga donația ta manual. În cazul în care nu îți vezi numele și suma donată listate, te rugăm să ne trimiți un mail la contact@rolda.org

Cost/bucată

135 USD

Cost estimat

54.000 USD