Povestea Ellei

Povestea cățelușei Ella este, din păcate, una des întâlnită. La un moment dat în viața ei Ella a fost un animal de curte care își ducea veacul priponită într-un lanț, privată de libertatea de a se mișca și a se bucura de lumea din jurul ei. Semnul acestei perioade neferice se află și astăzi pe gâtul Ellei, un tatuaj îngrozitor imprimat în pielea și sufletul bietului animal.

Nu știm cum a ajuns Ella pe străzi. Poate a scăpat din lanțul care i-a furat speranțele sau a fost alungată de stăpân din cine știe ce motiv considerat de el sau ea întemeiat.

Așa se întâmpla cu majoritatea cățeilor cu zgardă ponosită la gât care mișună pe străzi, scăpați de calvarul vieții în lanț, dar condamnați la coșmarul supraviețuirii printre gunoaie, resturi și pericole. Ella nu este nici primul nici ultimul cățel aflat în această situație pe care echipa ROLDA îl va salva.

Când am găsit-o, cățelușa nu era într-o stare foarte bună. Râia începuse deja să o mănânce de vie, avea o rană adâncă la o ureche (probabil semn al unei lupte recente cu alt câine năpăstuit de soartă) și era slabă. În ciuda foamei intense și a sănătății precare, Ella nu și-a abandonat iubirea pentru oameni. Cățelușa ne-a întâmpinat cu prietenie și recunoștință și nu am avut nicio problemă în a o “adopta” în familia ROLDA. La momentul actual Ella primește îngrijiri medicale pentru tratarea râiei, iar rana de la ureche a început să dea semne de vindecare.

Deși cicatricile vieții în lanț și a anilor petrecuți pe străzi vor rămâne mereu cu Ella, un testament al destinului său tragic, ea privește cu entuziasm spre viitor. Suntem siguri că va deveni un animal de companie loial și iubitor și sperăm că își va găsi un cămin permanent curând.

Dacă doriți să ne sprijiniți în misiunea noastră de a salva alți căței care împărtășesc soarta Ellei, orice donație indiferent cât de mică ar fi ne poate face diferența dintre calvar și o nouă șansă la viață! Dacă  vreți să contribuiți dar nu aveți posibilitatea să donați, ne puteți ajuta distribuind acest articol, pentru a răspândi mesajul nostru și a ne mări șansele să ajungem la potențiali suporteri.

Dorim în mod special să încheiem parteneriate cu companii, deoarece aceștia ne pot sponsoriza activitatea donând până la 20% din impozitul pe profit, bani care oricum ar ajunge la stat. Dacă sunteți persoană juridică sau cunoașteți companii deschise la sprijinirea organizațiilor caritabile, accesați sau dați share acestui link pentru a afla mai multe detalii despre cum ne puteți ajuta.

Donează
1 Euro prin Teaming

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

Devino
Ambassador ROLDA

Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.