Pentru că speranța LOR ești TU!

Rambo

Când l-am salvat pe Rambo, avea piciorul atât de infectat încât medicul nu a mai reușit să îl salveze. Sună ca o condamnare la moarte sigură pe străzile periculoase din România sau în condițiile mizere dintr-un adăpost public? Atunci află că Rambo acum trăiește fericit în Suedia. Ți-ai pierdut speranța în oameni? Atunci ai ceva de învățat de la Rambo. Un cățel care a pierdut o lăbuță, dar a câștigat o familie. Ce a stat între povestea lui de succes și un final de groază? ROLDA.

Pretty

Pretty este o cățelușă tânără, foarte activă, care și-a rupt piciorul căzând de pe un gard pe care se cățărase singură. Fiind prea grav rănită, piciorul a fost până la urmă amputat. A fost adoptată în familia unui pilot civil, alături de alți 2 (DOI!) câini adoptați tot din România, în Elveția. Care ar fi fost șansele ca 3 câini din România, dintre care unul cu o lăbuță amputată să își găsească o casă cu o familie iubitoare? Una. O șansă. ROLDA, prin politica noastră de a nu apela la eutanasie și de a face orice efort de a reabilita aceste animale.

Relu

Prima dată când l-am văzut pe Relu deplasându-se greoi și nesigur, am crezut că este un câine foarte bătrân. Abia la prima vizită medicală, am descoperit că Relu era complet orb, lucru absolut impresionant, deoarece sărăcuțul se adaptase atât de bine la a trăi o viață pe stradă, pe cont propriu, folosindu-se de celelalte simțuri. Este chiar impresionant de văzut cât de bine se descurcă la o plimbare. Este și părerea noului său stăpân, care îl plimbă cu mult drag în jurul casei lor din Elveția. Câte șanse are un astfel de câine să fie adoptat în România, o țară cu o foarte slabă cultură a adopțiilor? Zero. Ce a reprezentat speranța lui Relu de a avea vreodată o casă? ROLDA și rețeaua noastră de colaboratori care prezintă aceste cazuri persoanelor dornice să ajute de peste mări și țări.

Doina

Doina a fost nedreptățită chiar de cei care ar fi trebuit să-i fie stăpâni. Un cățel de talie mică, Doina a fost lăsată în preajma câinelui mai mare al familiei. Cățelușa a fost atacată și mușcată, pierzându-și ochiul în urma acestui atac. Un astfel de câine nu are nici o șansă la adopție în România. Cu toate acestea, ROLDA i-a găsit stăpâni iubitori și responsabili în Elveția.

Dora

Am găsit-o pe Dora cu blănița plină de smoală uscată și răni deschise în locuri unde blana părea să fie smulsă. Cel mai probabil în urma efortului de a se desprinde din locul unde căzuse sau în care fusese aruncată. Dora avea un motiv serios să se rănească singură să scape din smoală: trebuia să ajungă la cei 2 pui ai ei. I-am salvat pe toți trei împreună. Din păcate, puișorii ei mici și fragezi nu au supraviețuit.

Pentru mulți alți căței, însă, misiunea noastră are un final fericit. Împreună, am schimbat viitorul acestora, întrucât au fost adoptați în Elveția și Suedia.

Pentru mulți dintre noi, lucrurile pe care le vedem lucrând cu animale ne-au făcut să ne pierdem speranța în oameni. Dar câinii nu își pierd speranța. Își pierd lăbuțele, vederea, puii, sănătatea, agilitatea. Dar nu își pierd speranța că există ceva bun în oameni. Speranța lor ești și tu, dacă susții activitatea noastră. Este o muncă asiduă, dar o facem cu dedicare și avem un sentiment de împlinire atunci când primim vești de la cățeii salvați în alte țări. Ce zici? Vrei să fii și tu speranța lor?

Cu 20% din impozitul pe profit sau pe venit al firmei pe care o reprezinți, ajuți ROLDA să ofere o viață sigură și să rescriem împreună viitorul pentru 100 pui. Mici comori cu blăniță pentru oameni cu suflet mare care îi vor adopta, respecta și aprecia.

Mai ai timp până pe 31 decembrie!

1400 lei ne ajută să vaccinăm 100 de puișori cu prima doză a vaccinului polivalent.

16000 lei îi sterilizăm când cresc, pentru a preveni înmulțirea lor necontrolată/nedorită.

3500 lei acoperă costurile microcipării și înregistrării în RECS, primul pas pentru a fi adoptați conform legislației.

12000 lei ne ajută să oferim hrană de calitate pentru 100 de pui timp de o lună.

20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinți poate fi redirecționat către fundația noastră să putem continua să oferim asistență medicală de urgență și adăpost câinilor fără stăpân.

Această procedură nu implică niciun cost. Pentru a putea fi scazută din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent în condițiile încadrării în limitele impuse de reglementările Codului fiscal, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p., suma redirecționată nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibilă, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite. Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevăzute anterior se reportează în următorii 7 ani consecutivi.

Fundația ROLDA este înregistrată incepand cu 22.04.2019 în Registrul entităților pentru care se oferă deduceri fiscale, gestionat de ANAF.

1E/luna este suficient să ajuți #cainiiROLDA prin Teaming

Află mai multe

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.*

Ajută #cainiiROLDA gratis! Devino Ambasador!

Click aici

* Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.