Cum să tragi lozul câștigător cu ajutorul unui prieten cu codiță – O poveste cu Botic

Botic este unul dintre puiuții noștri cu cel mai mare lipici pe care l-am văzut vreodată. Pur și simplu nu poți să pui mâna pe el fără să-ți vină să-l și mănânci de drag. Am tot zis că va fi cu siguranță adoptat rapid și că va fi un partener de joacă ideal pentru un copil mic. Este plin de energie și de drăgălășenie așa că am pus pariuri cu privire la cât de repede va fi adoptat. Și am avut dreptate… pe jumătate. Botic a fost adoptat în timp record de către un pensionar simpatic.

Noi am fost ușor surprinși pentru că persoanele în vârstă de obicei aleg animale în putere care să le păzească gospodăria sau animale mai în vârstă care să fie calme și blânde. O astfel de combinație nu am văzut prea des și am privit-o cu surprindere dar omul a avut o explicație. Voia să pună un bilet cu numere câștigătoare. Și pentru ca ziua să fie cu adevărat norocoasă și câștigătoare, a zis să adopte primul cățel pe care îl vede la adăpost. Să fie norocul lui și norocul lor. Drăguț!

Nu i-am urmărit atât de îndeaproape – ar fi și ciudat – dar cert e că domnul Paraschiv are un aer de mare câștigător. Plimbările cu Botic par să-i mențină domnului Paraschiv tonusul muscular.

O doamnă care stătea până de curând mult timp cu dumnealui pe bancă și care făcea cu el schimb de diagnostice și rețete de la doctori a zis ca nu l-a mai văzut de mult timp. Iar că atunci când l-a văzut, domnul Paraschiv a ȚUȘTIT pe lângă bancă precum un tinerel, că a salutat-o din mers și a plecat zâmbind spre parc.

Domnul Paraschiv îl consideră pe Botic un norocos simpatic și săptămânal dezbat pe larg care ar putea fi numerele câștigătoare. Nou descoperita pasiune pentru cifre a lui Botic l-a inspirat și pe stăpânul lui să încerce ceva nou. Astfel, au devenit parteneri de SUDOKU. Fac câte unul în fiecare zi când revin de la plimbare. Și fac câte 4-5 plimbări pe zi. Mult SUDOKU!

Dacă domnul Paraschiv ar avea vreun neajuns, dacă îi putem spune așa, acesta ar consta într-un ușor disconfort muscular de la nivelul feței. Aparent mușchii lăsați nefolosiți mult timp dau o febră musculară supărătoare. Și se pare că domnul Paraschiv nu mai zâmbise de mult.

Dar cu antrenament susținut, orice mușchi ajunge în forma optimă. Așa și pensionarul nostru. Acum un om activ, cu o minte ageră, care face zilnic mișcare și zâmbește des. Totul pentru că asta este… o poveste cu Botic!

Donează
1 Euro prin Teaming

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

Devino
Ambassador ROLDA

Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.