Povestea lui Rambo

Rambo este un cățel care a păşit în viaţă într-un mod nefericit.
Născut pe străzi sau poate abandonat de la o vârstă fragedă, Rambo a fost rănit când a încercat să se adăpostească în ferma cuiva și a fost atacat de câinii proprietarului. Așa a ajuns să aibă o lăbuță rănită și cu o infecție urâtă care îi punea mobilitatea și viața în pericol.

Veterinarul nostru l-a găsit şi astfel, a ajuns Rambo în adăpostul nostru. Rănile și infecția au fost suficient de grave încât să îl lase fără acea lăbuţă.

Având organismul slăbit a făcut reacție la vaccin și s-a îmbolnăvit de parvo, o boală necruțătoare cu rată mare de mortalitate.

Timp de 3 zile Rambo nu s-a atins nici de mâncare, nici de apă, dar apoi, încet încet și-a revenit.

După câteva săptămâni, Rambo avea deja încredere în veterinarul care i-a salvat viaţa, apoi treptat şi în echipa ROLDA. Evaluând progresele lui, am fost convinşi că acest căţel adorabil va deveni un animal de companie excelent şi am început promovarea lui pentru adopţie. La scurt timp, i-am găsit o familie lui Rambo în Suedia.

Update: Rambo a fost adoptat in Elveția și este foarte fericit alături de o familie iubitoare

Donează
1 Euro prin Teaming

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

Devino Ambassador ROLDA

Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.