Povestea Belei

Povestea Belei începe în satul Cismele, din Galati, sud-estul României, într-una dintre cele mai sărace comunități rurale. Bela locuia cu stăpânii ei într-o casă improvizată. Proprietarii Belei nu își pot permite adesea să se hrănească singuri, lăsând-o pe Bela să se bazeze pe puținele resturi sau pe orice ar putea găsi prin vecini.

După aproape o săptămână fără mâncare, Bela, disperată și înfometată, a ajuns în curtea unui vecin căutând să vâneze. Presupunând că Bela a încercat să atace niste găini pentru a se hrăni, proprietarul a ademenit-o pe Bela și a atacat-o cu o sapă, lăsând-o să zacă desfigurată.

Proprietara a alergat cu Bela la veterinarul din comună, disperată să o salveze.

După această tragedie, ROLDA nu doar a acoperit toate costurile veterinare legate de tratamentul Belei, însă a insistat să o preia în adăpost unde să îi ofere protecție. Impresionați de povestea ei, o familie din Elveția a decis să o adopte. În timp ce citiți aceste rânduri, Bela locuiește împreună cu un alt cățel de la ROLDA, fericiți într-o stațiune din Elveția.

Donează
1 Euro prin Teaming

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numărul 8845 şi donezi 2 EUR/lună pentru hrana unui câine din adăpost. Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

Devino
Ambassador ROLDA

Campanie realizată cu sprijinul ARC &donatie.ro; Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.
Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.