Top 11 cele mai frumoase locații de vizitat
împreună cu cățelul tău

Mulți posesori de animale doresc să călătorească împreună cu patrupedele lor pentru că, experienta nu ar fi la fel fără membrul îmblănit al familiei. Cățeii sunt o companie plăcută și nu vor refuza niciodată o plimbare într-o locație nouă și interesantă.

Cu toate astea, nu orice destinație de vacanță este ideală pentru căței. Din fericire, în România sunt suficiente orașe liniștite în care orice cățel se poate simți în largul lui în ciuda faptului că este departe de casă.

Brașov. Brașovul este o destinație de poveste, plin de atracții turistice pe care le poți vizita împreună cu cățelul. În ciuda popularității, Brașovul este un oraș liniștit, perfect pentru doritorii de relaxare.

Sighișoara. Sighișoara este locația perfectă pentru iubitorii de istorie care adoră să călătorească cu animalele lor de companie. Piața cetății vă va impresiona pe amândoi, iar atmosfera medievală a orașului vă va captiva complet.

Sibiu. Sibiul este o locație de munte pe care oricine trebuie să o viziteze măcar o dată în viață, inclusiv patrupedul tău. Centrul vechi este sublim, mâncarea este delicioasă, iar atmosfera liniștită.

Timișoara. Timișoara oferă atât monumente turistice, cât și spații de agrement de care te poți bucura împreună cu un companion canin.

Cluj Napoca. Clujul este inima Transilvaniei și oferă o gamă variată de atracții turistice și activități de care te poți bucura împreuna cu animalul de companie.

Tulcea. Tulcea este opțiunea perfectă pentru cei care vor să descopere fauna și flora Deltei alături de cățelul lor. Câteva activități specifice zonei includ excursii cu barca, pescuit, cunoașterea naturii, vizitarea farurilor și statul la plaja.

București. Bucureștiul este orașul cel mai plin de viață din România, care oferă cea mai variată gamă de atracții turistice, de la parcuri grandioase până la zone istorice și restaurante extravagante.

Sinaia. Sinaia este locația ideală pentru încărcatul bateriilor alături de un cățel dornic de aventură.

Moeciu. Moeciu este o alegere inspirată pentru iubitorii de natură și drumeții. Majoritatea obiectivelor turistice din zona Moeciu sunt accesibile oamenilor care călătoresc cu animalele de companie.

Miercurea Ciuc. Miercurea Ciuc este un oras liniștit ideal pentru un sejur scurt de relaxare.

Ți-au fost de ajutor informațiile noastre?

Dacă dorești să sprijini proiectele noastre poți contribui cu o donație în următoarele moduri:

● Ca persoană fizică poți dona 3.5% din impozitul pe venit. Nu te costă nimic să susții o cauză de care îți pasă! În cazul în care nu redirecționezi acești 3.5%, banii rămân statului. Trebuie doar să completezi o declarație. Află mai multe detalii pe site-ul nostru: https://rolda.ro/3punct5rolda/.

● Ca persoană juridică poți direcționa 20% din impozitul pe profit al companiei. Află mai multe detalii pe site-ul nostru: https://rolda.ro/cum-ne-puteti-ajuta-persoana-juridica/.

● Sau poți să donezi direct în contul organizației noastre:
Denumirea entității nonprofit: FUNDAȚIA ROLDA
Codul de identificare fiscală al entității nonprofit: 184136340
Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit: RO14 BTRL RONC RT0P A671 1501

Termeni & Condiţii

Informațiile, îndrumările și recomandările conținute pe site-ul web sau materialele tipărite (pe scurt, „informații”) se bazează pe înțelegerea ROLDA a bunelor practici pentru planificarea de urgență în vederea bunăstării animalelor. ROLDA depune toate eforturile rezonabile pentru a se asigura că informațiile sunt corecte în momentul publicării. Cu toate acestea, ROLDA nu oferă garanții cu privire la acuratețea, exhaustivitatea sau fiabilitatea informațiilor și nu se angajează să mențină informațiile actualizate.
ROLDA nu își asumă nicio răspundere de orice fel (inclusiv neglijența) pentru pierderi, vătămări sau daune (directe, indirecte sau consecvente și previzibile sau nu) suferite de orice persoană sau animal rezultând în vreun fel din utilizarea sau bazarea pe aceste informații. Informațiile sunt doar de natură generală și nu sunt destinate să acopere fiecare situație de urgență. În niciun caz, informațiile nu trebuie văzute ca un înlocuitor al sfaturilor de specialitate. Te rugăm să contactezi medicul veterinar pentru sfaturi specifice cu privire la animalele tale de companie.

dogpawprint

Nu ezita să ne contactezi

Echipa ROLDA

contact@rolda.org