Adopția

Atunci când o familie vrea să primească un cățel în viața lor, pot alege să cumpere unul sau să adopte.

Cățeii de rasă pot fi cumpărați de la magazinele pentru animale sau de la crescători. Adopția în schimb se referă la primirea în familie a unui animal dintr-un adăpost sau chiar de pe stradă. Adăposturile sunt locurile în care ajung animalele abandonate și unde sunt îngrijite până își vor găsi o casă a lor.

Cățeii din adăposturi și-au pierdut familiile sau nu au avut niciodată una. Acești blănoși nu au fost iubiți cu adevărat și nu au avut pe cineva care să aibă grijă de ei. Persoanele din adăposturi îi hrănesc și îngrijesc cum pot, dar nu vor lua niciodată locul unei familii adevărate. Adopția înseamnă să oferi o șansă unui animal la ananghie, care îți va fi pe veci recunoscător.

Cățeii de rasă sunt frumoși. Tocmai din acest motiv, ei își găsesc repede și ușor familii. Toți vor să se joace și să iubească un cățel adorabil cu blănița curata si moale. Dar foarte puțini se gândesc la animalele din adăposturi. Acei căței nu sunt întotdeauna cei mai frumoși sau cei mai pufoși. De multe ori, nu sunt nici puiuți puși pe șotii. Totuși, acești căței au sufletul mare și plin de dragoste. Ei așteaptă de foarte mult timp să fie acceptați într-o familie și să aibă o casă a lor. Cățelușii din adăposturi sunt cei mai iubitori și afectuoși blănoși pe care îi vei cunoaște. Ei te așteaptă de o viață întreagă și îti vor fi loiali pentru totdeauna.

Nimănui nu îi place să fie singur pe lume. Animalele fără stăpân au nevoie de noi pentru a le alina singurătatea și suferința. Acești căței sunt prieteni grozavi, răbdători și atenți. Sunt membrii perfecți ai oricărei familii și cele mai bune animale pe care le vei avea vreodată. Este foarte important să oferim o șansă animalelor fără speranță și să ne deschidem inimile în fața lor.

Adopția este cel mai frumos cadou pe care îl poți face unui animal. Este un act care salvează vieți. Adoptând oferi unui câine o familie dar eliberezi și un loc în adăpost pentru alt animal abandonat care are nevoie de îngrijire. Adopția este o alegere din inimă, pe care tu și familia ta nu o veți regreta.

Așa că, dacă vrei un cățel, nu uita de sutele de blănoși din adăposturi care te așteaptă să îi primești în viața ta!