ROLDA se implică activ în salvarea şi reabilitarea animalelor abandonate, dar până acum, prioritatea organizaţiei noastre au fost căţeii. Însă ROLDA doreşte să ofere o şansă şi pisicilor abandonate, indiferent de vârstă şi starea acestora de sănătate. Proiectul “padocul pentru pisici” este materializarea acestei dorinţe. ROLDA plănuieşte să înfiinţeze “paradisul” perfect pentru pisicile aflate în suferinţă, cu dotări moderne, locuri de joacă amenajate şi personal experimentat care ştie să îngrijească responsabil pisici cu dizabilităţi sau pisici senioare.

În padocul pentru pisici ROLDA, toate pisicile vor primi atenţia şi tratamentul necesar, dar mult mai important, vor primi o şansă la o viaţă mai bună cu ajutorul iubitorilor de animale care doresc să ajute.

Împreună oferim o şansă!

Scop

Padocul pentru pisici ROLDA va oferi adăpost, acces la servicii veterinare şi îngrijire de rutină pentru pisicile abandonate, inclusiv tratament special pentru pisicile senioare sau cu dizabilităţi. ROLDA consideră că toate animalele merită o şansă la o viaţă mai bună, indiferent de vârstă sau particularităţi fizice.

De Ce Donez?

Orice donaţie, indiferent cât de mică, este un pas spre atingerea ţelului nostru: crearea unui spaţiu special amenajat pentru reabilitarea şi îngrijirea pisicilor abandonate. 

Donează dacă te-ai săturat să vezi pe străzi pisici în stări deplorabile care abia reuşesc să supravieţuiască de la o zi pe alta. 

Donează dacă iubești animalele şi vrei să le oferi o şansă la un viitor luminos. Donează dacă consideri că o viaţă de pisică contează!

Cui Donez?

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu o experienţă de peste 13 ani în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. Cu activitate în principal în străinătate, ROLDA doreşte să îşi extindă influenţa şi pe tărâm românesc cu diferite proiecte printre care şi padocul pentru pisici. 

Ţelul principal al echipei ROLDA este salvarea animalelor şi oferirea unei şanse la o viaţă mai bună atât pentru ele, cât şi pentru comunităţile sărace de iubitori de animale. 

ROLDA doreşte să ajute toate animalele aflate în suferinţă indiferent de vârsta acestora, starea lor de sănătate sau particularităţile fizice. Cu sprijinul vostru, putem face o schimbare.

Implicare comunitate/plan fundraising

  Pentru a strânge fonduri, ROLDA se bazează pe comunitatea numeroasă de iubitori de animale din România. Proiectul padocul pentru pisici va fi promovat atât prin mijloace clasice cum ar fi ziarele locale, cât şi în mediul online prin intermediul platformelor sociale şi al site-ului oficial ROLDA.

  Se va urmări atât aducerea în vedere a problemei pisicilor abandonate, cât şi promovarea soluţiei practice oferite de ROLDA. Tot în scop informativ, ROLDA va colabora împreună cu veterinari care pot explica necesitatea unui adăpost specializat şi în tratarea animalelor vârstnice sau cu dizabilităţi.

Activități – Rezultate – Impact

Activitatea principală a acestui proiect este salvarea şi reabilitarea pisicilor abandonate. Ceea ce rezultă în oferirea unei şanse la viaţă a unor animale părăsite şi accesul la îngrijiri corespunzătoare în cazul pisicilor vârstnice sau cu dizabilităţi.

Impacturile sunt multiple:

Scăderea populaţiei de pisici aflate pe străzi, creând o comunitate mai curată şi mai sigură din punctul de vedere al bolilor/paraziţilor pe care acestea le pot purta

Salvarea pisicilor cu dizabilităţi sau de o vârstă înaintată care în multe cazuri nu pot supravieţui fără îngrijiri speciale

Crearea unui spaţiu curat şi sigur de unde iubitorii de animale pot adopta pisici şi pot fi educaţi în privinţa îngrijirii corespunzătoare a unui animal senior sau cu diferite dizabilităţi fizice

Îmbunătăţirea calităţii vieţii a pisicilor aflate în suferinţă

Dincolo de cifre și rapoarte anuale, noi lucrăm cu OAMENI. Împreună cu alți oameni cu suflet, facem diferența dintre viață și moarte pentru prietenii noștri necuvântători. Pentru a afla cum ne poți ajuta